Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki szynkowe z nadzieniem serkowo -słonecznikowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 20 dag
słoneczki łuskany 10 dag
serek topiony śmietankowy duży 2
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki szynkowe z nadzieniem serkowo -słonecznikowym

Ziarna słonecznika podsmażamy na patelni ,dodajemy serki topione i smażymy tak długo aż się roztopią .Dodajemy pokrojoną drobno natkę pietruszki .Na plastry szynki nakładamy masę serowo -słonecznikowa i zwijamy w ruloniki.Układamy na talerzu i wstawiamy do lodówki aby serki stwardniały.Przed podaniem dekorujemy listkami natki lub układamy obok jaja ugotowane w majonezie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 14.11.2012 00:15
super muszę wypróbować ,nigdy nie jadłam z serkami torionymi
Bernadeta 08.11.2012 09:52
pyszne roladki
Kopiko1983 03.01.2012 09:52
To musi elegancko wyglądać! Mniam...
eeee 14.12.2011 16:39
pychotka
ben-ka 24.07.2011 09:47
świetne!!!
barbara11561 15.05.2011 20:22
Pyszniutkie:)
Edyta38 30.01.2011 12:26
hmm .....pychota:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak