Sposób przygotowania

Pokrojone pieczarki wraz z cebulą smażymy na oleju.Paprykę i parówki kroimy i razem gotujemy około 15 minut z dodatkiem kostki rosołowej.Mieszamy,dodajemy całą zawartośc puszki z fasolą ,dodajemy sos do spaghetti ,przecier .przyprawy do smaku i natkę pietruszki.Chwilę trzymamy na ogniu cały czas mieszając .Gdy konsystencja wydaje nam się za rzadka możemy zagęścic mąką wymieszana z wodą .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Super przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja nie lubię bigosu z parówkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mam podobny przepis,szybko się robi takie jedzonko.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny :-)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś podobnego już jadłam ale bez papryki,było smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !