Sposób przygotowania

BIAŁKA UBIJAMY NA PIANĘ ZE SZCZYPTĄ SOLI, DODAJEMY OBA CUKRY I UBIJAMY DO CAŁKOWITEJ ROZPUSZCZONEJ GŁADKIEJ MASY. NASTĘPNIE DODAJEMY KOLEJNO PO JAJKU, MOŻNA DELIKATNIE ZAMIESZAĆ .MĄKĘ PRZESIAĆ Z PROSZKIEM.CIASTO WYŁOŻYĆ DO FORMY I PIECZEMY DO 20 MINUT W TEMP.180 ST. WYKONANIE : MARGARYNĘ UCIERAMY Z JEDNYM CUKREM I DRUGIM, STOPNIOWO DODAJEMY PO JAJKU, NASTĘPNIE SER , KTÓRY ZMIELIŁAM PO 3X , MĄKĘ I BUDYŃ. MIESZAMY , TERAZ UBIJAMY PIANĘ I DODAJEMY JĄ DO MASY . WCZEŚNIEJ NAJLEPIEJ POKROIĆ W KAWAŁKI BRZOSKWINIE ABY OD RAZU POŁĄCZYĆ . WIERZCH WCZEŚNIEJ UPIECZONEGO JUŻ BISZKOPTU PRZYKRYWAMY MASĄ SEROWĄ I PIECZEMY W TEM 170 ST PRZEZ GODZINKĘ .

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    NA KONIEC ZMIELIŁAM W MŁYNKU DO KAWY CUKIER I WYSZEDŁ CUKIER PUDER WIĘC POSYPAŁAM GOTOWE JUŻ CIASTO.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    uwielbiam takie serniki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny sernik;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same pyszności..........
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Chętnie bym się poczęstowała:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    prze pyszny ten serniczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    hm...naprawdę bardzo ciekawy pomysł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !