Sposób przygotowania

4 garscie kapusty odciskamy i drobno kroimy, siekamy równiez pietruszke (moze tez byc mrożona), marchewke ucieramy na grubym tarełku a cebule kroimy w kostke, Doprawiamy do smaku pieprzem i polewamy olejem, dokladnie mieszamy i podajemy do obiadu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    moja ulubiona!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    za kiszoną nie przepadam ale tą wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    za kiszoną nie przepadam ale tą wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo dobra- bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !