Sposób przygotowania

Na patelni roztopić masło, położyć plasterki salami. Kiedy jedna strona się przysmaży, odwrócić je i wbić na nie jajko, podsmażyć, przewrócić na drugą stronę, jeszcze chwilę smażyć, aż białko się zetnie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z salami jeszcze nie jadłem a uwielbiam tę wędlinę
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Nie wpadłabym na to ;) super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Dziś zrobiłam wersję z jednym plasterkiem salami, ponieważ był spory - wynik na zdjęciach :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !