Sposób przygotowania

Makaron ryżowy przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu,. Grzybki moczymy 15 minut potem gotujemy 10 minut. Cebulę kroimy drobno i dusimy na oliwie. Pomidor zalewamy wrzatkiemi obieramy ze skórki. Kroimy drobniutko.
Wszystko razem mieszamy i doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !