Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cappucino ekspresowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 30%
sniezki 3
galaretki cytrynowe 2
capuczino orzechowe
Biszkopty

Przepis i sposób przygotowania na: cappucino ekspresowe

galaretki przyrzadzic w 500ml wody ostudzic biszkopty połozyc na blache smietane zmiksowac ze sniezka i z copuczino na koniec dodac galaretke polac na biszkopty i schlodzic

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 10.04.2011 10:46
pycha
novita23 31.01.2011 08:22
super
suzana 27.11.2010 13:49
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak