Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Maślaki z cebulą w solance na sos/zupę

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

maślaki 1 kg
cebula 2 sztuki
sól 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Maślaki z cebulą w solance na sos/zupę

Maślaki oczyszczamy, gotujemy 10 minut w solance z pokrojoną w plasterki cebulą. Przekładamy do słoików i pasteryzujemy 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak