Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 szt
szczypiorek - -
majonez tradycyjny 1-2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

Jaja ugotować na twardo, rozdrobnić widelcem, lub pokroić na bardzo drobną kosteczkę. Szczypiorek umyć i pokroić na drobno. Dodać majonez. Doprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Odstawić na min. pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 01.12.2010 19:14
ja dodaję jeszcze troche kukurydzy
Monika193
Monika193 27.11.2010 15:56
smaczna
plocia 27.11.2010 12:34
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak