Sposób przygotowania

Ser, ogórek, paprykę pokroić tak, aby z każdego ze składników wyszło 16 kawałków.
Ser i warzywa nadziewać na drewniane szpadki, starając się zmieniać kolory i smaki, zaczynając i kończąc pomidorkiem.
Porozrywaną rękami sałatę ułożyć na owalnym półmisku.
Na niej poukładać szaszłyki.
Podawać skropione sosem winegret.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bomba witaminowa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    super smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !