Sposób przygotowania

Duże pieczarki umyć i obrać. Wyciąć nóżki i wydrążyć środki.
Tak przygotowane pieczarki nafaszerować pokrojoną w kosteczkę drobną szynką, kaparami i serem żółtym startym na tarce.
Zapiekać w piekarniku w temperaturze 170-180 stopni przez 15-20 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Isia

    Kapary i pieczarki - fajne połączenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    bardzo fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakoś nie mogę przekonać się do smaku kaparów...oliwkami można zastąpić ?
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zachęcająco wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zachęcająco wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wisznu

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !