Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekane pieczarki z serem pleśniowym i żurawiną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 sztuk
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekane pieczarki z serem pleśniowym i żurawiną

Duże pieczarki umyć i obrać. Wyciąć nóżki i wydrążyć środki.
Do wydrążonych pieczarek włożyć łyżeczkę żurawiny i przykryć kawałkiem sera pleśniowego.
Zapiekać w piekarniku w temperaturze 170-180 stopni przez 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 23.07.2013 09:23
lubię ser pleśniowy, a w takim połączeniu to brzmi neżle
Justyna70 27.11.2010 07:02
brzmi super!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak