Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami, następnie dodać mąki i proszku do pieczenia. Całość zagnieść. 3/4 ciasta dajemy na blaszkę (reszta do zamrażarki) . na to kładziemy połówki śliwek. Następną warstwę robimy z ubitej piany z 4 białek i 3/4 szkl. cukru
Na wierzchu trzemy ciasto z zamrażalnika

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ciasto ze śliwkami-mniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite pyszności...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobre ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !