Sposób przygotowania

Fasolę namaczamy w przygotowanej wodzie. Kolejnego dnia, namoczoną fasolę gotujemy (najlepiej w tej wodzie, w której była namaczana). Miękką fasolę solimy, odcedzamy, odparowujemy, mielimy. Do schłodzonej dodajemy zarumienioną cebulę, jaja, koperek, sól, pieprz, mieszamy. Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce, smażymy. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo dobre a z surówką z kiszonej kapusty pycha
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Kiedy głod cię niepokoi i na stole nic nie stoi , zrób kotlety z fasoli i pojedz sobie do woli!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie jadłam kotletów z fasoli ale rymowanka Misi do tego zachęca:)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to pyszne , bo lubię faolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !