Sposób przygotowania

Kisiel przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .Rozlewamy do pucharków.Gotową polewę przygotuj wg instrukcji na opakowaniu .Wylej na talerz i maczaj w niej do połowy biszkopty .Tak obmaczane obsyp posypka lub wiórkami kokosowymi .Wtyknij przy brzegach salaterki. Owoce obierz ,pokrój i ułóż po środku salaterki na kiślu i posyp po nich posypką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo slodki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    cudo
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super, pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    łał ....jaki deserek smakowity:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    misie to lubią hehe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super deser :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajny deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !