Sposób przygotowania

Zagotować groch i zostawić pod przykryciem pół godziny. Zagotować włoszczyznę pokrojoną z kostkami bulionowymi. Dodać przetarty groch, obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki . Podbić śmietaną i doprawić pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    przepyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !