Sposób przygotowania

Pieczarki ugotować i zmielić. Na maśle zeszklić cebulę i dodać pieczarki. Doprawić Kucharkiem. Mąkę jajko,sól i wodę wyłożyć na stolnicę i zarobić ciasto. Wałkować, wykrawać kółka i na każde łyżeczką nakładać farsz. Zlepiać brzegi mocno,żeby się nie rozlepiły podczas gotowania. Ugotować i przełożyć na sito. Roztopić masło i polać ugotowane uszka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł jeszcze takich nie jadłam ale czas spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    muszę spróbować
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobrze pasują do barszczyku
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo dobrze pasują do barszczyku
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pachnie wigilią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !