Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka obmyć, osuszyć, pokroić w niezbyt grube paski, oprószyć solą i pieprzem, panierować w roztrzepanym jajku (lub samym białku) i mące kukurydzianej. Smażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron do zarumienienia. Podawać np. z surówką bądź sosem salsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Ciekawe i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobię i ocenię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Fajna alternatywa dla klasycznych kotlecików z piersi :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ale fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !