Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynkowe roladki z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 8 dużych plastrów
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
kukurydza w puszce 3/4 puszki
ogórki kiszone 3 szt.
majonez
sól, pieprz
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szynkowe roladki z tuńczykiem

Jajka, ogórkipokroic na drobne kawałki, tuńczyka odsączyc, podzielic na mniejsze kawałki,kukurydzę odsączyc. Wszystkie składniki wymieszac, dodac majonezu btyle aby powstała pasta, doprawic solą i pieprzem. Na plastrach szynki kłaśc pastę, zwijac w ruloniki. Podawac z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 11.01.2013 12:22
mniam mniam;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak