Sposób przygotowania

Udka posolić i podsmażyć. Następnie dodać do nich sos wykonany z powyższych składników. Całość zapiec w brytfance ok 20 minut. Podawać z ugotowanym ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    aż ślinka cieknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    po chinsku kurczak też jest smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !