Sposób przygotowania

Paprykę oczyścić z nasion, pokroić w paski, tak samo kroimy boczek. Mięso kroimy w plasterki, cebulę w ćwiartki. Natkę należy posiekać. Na oleju smażymy bekon, następnie ok. 4 min. smażymy mięso. Dodajemy paprykę oraz cebulę tak aby się zeszkliła, doprawiamy do smaku. Dosypujemy ugotowany wcześniej ryż, chwilę smażymy. Łączymy z bekonem, doprawiamy, dosypujemy natkę pietruszki oraz skórkę z cytryny. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszne danie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !