Sposób przygotowania

Cebulę obrać drobno pokroić. Wątróbkę oczyścić, pokroić na kawałki. Jabłka obrać pokroić w kostkę, włożyć do rondla, podlać łyżką wody, poddusić.
Łyżkę masła stopić na patelni dodać cebulę , cukier zeszklić. Dodać groszek, smażyć przez chwilę. Wlać bulion, dodać jabłka, gotować przez 10 minut. Przyprawić solą i pieprzem.Pozostałe masło rozgrzać na patelni dodać wątróbkę, którą najpierw oprószamy maka i obsmażyć z każdej strony. Wątróbkę ułożyć na warzywach z jabłkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezłe
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !