Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 100 gram
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek 1

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko czosnkowe

Czosnek przeciśnij przez praskę. Szczypiorek umyj i posiekaj. Dodaj sól i pieprz do smaku i dokładnie wymieszaj z masłem. Odstaw do lodówki na pół godziny.

Masełko czosnkowe wyśmienicie smakuje podane z bagietką pokrojoną w plasterki.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak