Sposób przygotowania

Kajzerkę z sezamem przekrój na pól. Posmaruj obie połowy masełkiem czosnkowym (masło z przeciśniętym przez praskę czosnkiem). Bułki wstaw do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 5 minut. Pierś z kurczaka podziel na dwie części. Panieruj w jajku i w bułce tartej i smaż przez 10 minut z każdej strony. Pomidor umyj i pokrój w plasterki. Cebulę poszatkuj. Liście sałaty umyj. Na dolną połowę kajzerki połóż kolejno: liście sałaty, kotlet z piersi kurczaka, plasterki pomidora i poszatkowaną cebulę. Całość przykryj górną połową kajzerki.

Smacznego!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !