Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe hot-dogi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1
parówki 4
sałata zielona 1
ogórek kiszony 2
cebula 1
majonez do smaku
keczup pikantny do smaku
musztarda do smaku
masło 2 łyżki
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe hot-dogi

Czosnek przeciśnij przez praskę i wymieszaj z masełkiem. Bagietkę przekrój na dwie części. Te z kolei przekrój wzdłuż, ale nie do końca. Posmaruj środek bagietki masełkiem czosnkowym. Parówki ugotuj w gorącej wodzie. Liście sałaty dokładnie umyj. Cebulę i ogórek kiszony poszatkuj. Na bagietce kładź kolejno: sałatę, parówkę, ogórek z cebulą. Na koniec całość polej keczupem, musztardą i majonezem do smaku.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak