Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MARYNATA CZOSNKOWA DO MIĘSA

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 8 ząbków
sok z dwóch cytryn
oliwa 6 łyżek
Liść laurowy suszony Prymat 3
cebula 1
sól

Przepis i sposób przygotowania na: MARYNATA CZOSNKOWA DO MIĘSA

Czosnek posiekać, dodać oliwę oraz sok z cytryn, wymieszać. Dodać liście laurowe, pokrojoną cebulę oraz świeżo zmielony pieprz oraz sól. Dobrze smakują marynowane w niej ryby, kurczak czy cielęcina. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 28.01.2011 07:28
musi być dobra
Margo1 13.12.2010 09:03
czosnkowa, to dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak