Sposób przygotowania

Mięso kroimy w dużą kostkę, przyprawiamy,zostawiamy na ok. 1-2 godz. w lodówce.
Paprykę pokroić w grubą kostkę, cebulę w talarki,boczek w grubsze plastry.
Wszystkie składniki nakłuć na przemian na patyczki.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika ok130stopni pieczemy ok 1 godziny. Mozna też upiec je na grillu

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomek14

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    Ależ bym sobie zjadła takie szaszłyczki
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Dobreee
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !