Sposób przygotowania

Zagotować wodę z solą, wrzucić na chwilę szpinak, odcedzić i opłukać zimną wodą. Pokrojony boczek oraz cebulę podsmażyć na łyżeczce oleju, do boczku dodać wyciśnięty czosnekpoddusić. Szpinak posiekać i połączyć z boczkiem i cebulą, doprawić solą i pieprzem. Sznycle spłaszczyć tłuczkiem, przyprawić solą i pieprzem, położyć farsz i zawinąć w roladki. Zarumienić je na oleju. Następnie piec w rozgrzanym piekarniku ok 15 min. Pokrojoną cebulę oraz papryczkę chili usmażyć na oleju. Dodać pomidory, koncentrat oraz cukier. Zagotować, dodać bazylię, doprawić dowolnie do smaku. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno są smaczne :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłąm
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłąm
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    rewelacyjne sa
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawie wyglądają
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    cudne,pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam
  • 0
    nowe-logo
    Opublikowano

    Noruas

    super sposób na szpinak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !