Sposób przygotowania

Rozgrzewamy w rondlu 2 łyżki oleju, następnie kładziemy udka i zarumieniamy je na oleju. Dosypujemy pieprz, kolendrę, dolewamy wina, mieszamy i zagotowujemy. Następnie dolewamy do mięsa drobiowego bulionu i gotujemy mięso ok. 45 min. Oczyszczone i pokrojone grzyby wkładamy na patelnię z jedną łyżeczką rozgrzanego oleju, dodajemy cebule, przyprawiamy solą oraz pieprzem. Smażymy na dużym ogniu, tak aby grzyby odparowały i nabrały złotego koloru. Grzybami obkładamy gotowe mięso kurczaka. Smacznego !!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    No to na pewno smakuje!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ojjjjjj winko mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mmmm .. palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !