Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

salsa z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 szt.
pomidory 2
ząbek czosnku 1
limonka 1
sól

Przepis i sposób przygotowania na: salsa z papryką

Paprykę opiecz, obierz, pokrój w drobną kostkę. Czosnek obierz, drobno posiekaj.
Paprykę i czosnek wymieszaj z sokiem z limonki. Pomidory sparz, obierz, pokrój w kostkę. bazylię posiekaj. Pokrojone składniki wymieszaj, dopraw. Salsa ta nadaje się do zimnych i gorących potraw z mięs, ryb i drobiu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 23.09.2011 21:14
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak