Sposób przygotowania

Orzechy pinii podprażyć na suchej patelni, zmiksować je z bazylią, posiekanym czosnkiem i solą. Przełożyć do miseczki, ucierać energicznie dodając powoli oliwę, na koniec dodać starty parmezan i całość mieszać do momentu uzyskania jednolitego sosu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ekstra domowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    lubię bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    bardzo pomysłowe ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    najlepszy domowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !