Sposób przygotowania

Banany obrać, delikatnie przekroić wzdłuż na dwie części i skropić sokiem z limonki lub cytryny. Masło rozpuścić na patelni i włożyć banany, smażyć przez około 2 minuty, podlać sokiem z pomarańczy i posypać cukrem. Dusić przez kolejne 2 minuty i na koniec dodać rum. Banany wyłożyć na talerze i podać z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Może być pyszne. Jeszcze nigdy nie jadłam czegoś takiego.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Może być pyszne. Jeszcze nigdy nie jadłam czegoś takiego.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !