Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić na drobne kawałki. Smażyc na oleju, aż będzie miękka, dodać pokrojoną w piórka cebulę, na koniec smażenia dodać czosnek, doprawić do smaku, dodać śmietanę. Dobrze smakuje z kaszą

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny,idealny z kasza !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taki zawsze smakuje wyśmienicie, zwłaszcza z kaszą :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    zjadłabym na obiad ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    same pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !