Sposób przygotowania

Jałowiec, goździki i pieprz czarny ziarnisty należy zmiażdżyć, przełożyć do rondelka z cukrem, zalać winem i gotować przez około 5 minut. Następnie przecedzić, dodać do żurawiny i brandy. Gotować przez około 2 godziny co jakiś czas mieszajac. Sos można podawać od razu po przygotowaniu lub pasteryzować w słoikach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    musi byc pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też tak uważam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie sosy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !