Sposób przygotowania

Kiszka ma delikatną skórkę, więc lepiej jej nie kłaść bezpośrednio na grilla, tylko zawinąć ( najlepiej po dwa kawałki, bo są nieduże) w folię aluminiową, posmarowawszy ja najpierw oliwą lub olejem. Położyć na grilla na kilkanaście minut, przewracajac w międzyczasie. Podawać z sezonową sałatką lub kiszonymi ogórkami, posypaną pieprzem. Poza sezonem można ją zrobić na patelni grillowej.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Zazdroszczę..... masz możliwość kupienia takiej kiszki - ja niestety nie, a bardzo ją lubię tak samo jak babkę ziemniaczaną.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Możliwość jej kupienia mialam niestety tylko na wakacjach na Mazurach...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne, tylko właśnie ciężko jest gdzies kupić...
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    To dla mnie zupełna nowość.Straszną mam ochotę,by jej spróbować.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    To dla mnie zupełna nowość.Straszną mam ochotę,by jej spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    wyśmienite ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Pomysł bardzo mi się podoba.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    warto wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dla mnie to jest nowość !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !