Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem fasolowo-paprykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk 2 puszki
fasola czerwona z puszki 1 puszka
papryka czerwona 2 sztuki
Szczypiorek cienki 1 pęczek
majonez do smaku
jogurt do smaku
sól, cukier do smaku
ryż 2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem fasolowo-paprykowa

Do miski wsypać odsączoną fasolę i tuńczyka bez zalewy. Dodać ugotowany ryż, posiekaną w kostkę paprykę i pokrojony szczypior. Powyższe składniki połączyć sosem( majonez wymieszać z jogurtem + przyprawić solą i cukrem).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak