Sposób przygotowania

groch namoczyć,mięso opłukać i wlożyć do garnka wlać ok.2l zimnej wody i gotować jak się zagotuje dodac włoszczyznę i groch,przyprawy i czosnek i dalej gotować jak mięso będzie miękkie to wyjąć i włożyć ziemniaki w międzyczasie podsmażyć boczek i dodać do zupy na koniec wsypać majeranek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    na chłodne dni w sam raz
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    oj dawno nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię grochówe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    moja ulubiona zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo lubię grochówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !