Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka warstwowa z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo
por (biała część)
kukurydza w puszce
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka warstwowa z tuńczykiem

Jaja obrac. Zóltaka odzielic od bialek. Żóltka zetrzec na tarce o drobnych oczkach, bialka na grubych. Pora posiekac w talarki. Ser zetrzec na tarce o drobnych oczkach.


kazda warstwa prekldamy majonezem a na górze musi byc
zoltko. Robic w przezroczystej salterce, zeby mozna bylo podziwiac
warstwy.
Ilosc skladników nalezy dobrac wg uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak