Sposób przygotowania

Cukier przesmażamy ,robimy karmel ,zalewamy whisky i mieszamy .Całośc przelewamy do filiżanki i zalewamy gorącą kawą ,mieszamy i przykrywamy bitą śmietaną .Ścieramy na nią czekoladę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szkoda ze nie pijam kaw, ale może ten przepis zmienia na whisky z kawa ;o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Jest bardzo pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha, choć bardzo mocna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    muszę kiedyś wypróbować ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !