Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w occie z czerwoną cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledzie w occie 1 słoik
cebula czerwona 2 sztuki
olej 1 łyżka
skórka z cytryny 1/2 łyżeczka
miód 1 łyżeczka
pieprz
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w occie z czerwoną cebulką

Śledzie osączamy z zalewy i kroimy na niewielkie kawałki. Olej, skórkę cytrynową, miód, sok z cytryny oraz pieprz dokładnie mieszamy. Cebulę kroimy w piórka i wkładamy do przygotowanego sosu. Mieszamy. Śledzie przekładamy na półmisek a na wierzchu układamy cebulkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 05.07.2012 09:37
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak