Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto francuskie z malina i i jerzynami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
maliny świeże 400 gram
jerzyny 400 gram
cukier 7 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie z malina i i jerzynami

Maliny mieszmy z jeżynami i cukrem, ciasto rozwałkowujemy , wycinamy szklanka kułka, na mniejszej szklance robimy koszyczki, napełniamy owocamipieczemy 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 09.07.2012 11:47
pyszny
LuKaSz4761 11.11.2011 09:24
super przepis
LuKaSz4761 11.11.2011 09:24
super przepis
marzencia2007 07.04.2011 19:04
mmmmm super :)
Ela15 18.03.2011 14:07
pysznie się zapowiada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak