Sposób przygotowania

Karkówke pokroić w plastry, posypać solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym i majerankiem, polać 2 łyżkami oleju, odstawić na kilka godzin w chłodne miejsce.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, pieczarki i cebulę podsmażyć na oleju doprawiając solą i pieprzem.
Każdy plaster karkówki posmarować łyżką majonezu, nałożyć na wierzch pieczarki z cebulką, a następnie posypać wszystko serem. Zapiekać w piekarniku w temp. 180 st. aż mięso będzie miękkie (ok. 40-45 min.).

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo smaczna;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !