Sposób przygotowania

1.Pokroić drobno cebulę, zetrzeć na tarce seler i ziemniaki.
2.W garnku rozgrzać oliwę, wrzucić drobno posiekaną cebulę, chwilę podsmażyć. Dodać starty seler i ziemniaki. Zalać odrobiną wody, dusić pod przykryciem do miękkości. Doprawić do smaku.
3. Łososia podzielić na porcje, zwinąć w roladki i owinąć w bekon/szynkę. Obtoczyć w mące.
4. Smażyć na głębokim oleju. Wyjąć na ręcznik papierowy.
5. Na talerzu rozsmarować uduszone warzywa, podawać z ryżem.
6. Udekorować natką pietruszki.

Gdyby roladki się rozpadały należy spiąć je wykałaczką, po usmażeniu wyjąć.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    musi byc pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    kolorowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    fajne ciekawe danie... jak ktoś nie ma pomysłu na ciekawą kolację może zrobić takie danie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    rarytas
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    brzmi apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    na pewno pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    musi być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !