Sposób przygotowania

Polędwicę mielimy kilkakrotnie, aż uzyskamy jednolitą masę. Przyprawiamy solą, świeżo zmielonym pieprzem, dodajemy pokrojoną cebulę, wbijamy jajko, kucharka wg uznania i całość dokładnie mieszamy. Następnie formujemy kotlet i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nie jadam tatara ale zwolenników surowego mięsa znam wielu:)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    A ja bardzo lubię tatara , ale jadam tylko na imprezkach , bo jest kosztowny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !