Sposób przygotowania

WSTAWIAMY W NIE WIELKIM GARNKU Z WODĄ MIĘSKO Z MARCHEWKĄ I KOSTKĄ . I MA SIĘ GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. GDY ŻEBERKA BĘDĄ MIĘKKIE WRZUCAMY SAM RYŻ I JESZCZE Z 20 MINUT MA SIĘ POGOTOWAĆ. DOPRAWIAMY I GOTOWE. NA KONIEC WRZUCAMY ŚWIEŻĄ POSZATKOWANĄ NATKĘ PIETRUSZKI.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    na pierwsze danie dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !