Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYŻANKA NA ŻEBERKU

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) 1
marchewki 3
natka pietruszki
ryż 1 torebka

Przepis i sposób przygotowania na: RYŻANKA NA ŻEBERKU

WSTAWIAMY W NIE WIELKIM GARNKU Z WODĄ MIĘSKO Z MARCHEWKĄ I KOSTKĄ . I MA SIĘ GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI. GDY ŻEBERKA BĘDĄ MIĘKKIE WRZUCAMY SAM RYŻ I JESZCZE Z 20 MINUT MA SIĘ POGOTOWAĆ. DOPRAWIAMY I GOTOWE. NA KONIEC WRZUCAMY ŚWIEŻĄ POSZATKOWANĄ NATKĘ PIETRUSZKI.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta31 26.10.2011 23:45
extra
ElizaT 19.02.2011 10:33
na pierwsze danie dobra zupa
MAR3STA 26.01.2011 22:03
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak