Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów z mięsa wieprzowego

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 1/2 kg
cebula 3 sztuki
tłuszcz
sól
pieprz
jajko
przyprawa uniwersalna Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów z mięsa wieprzowego

Mięso mielimy, cebulę siekamy i podsmażamy, dodajemy mięso i całość podsmażamy. Doprawiamy do smaku, a gdy przestygnie wbijamy jajko. Farszem nadziewamy pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak