Sposób przygotowania

Krążki kiełbasy smażymy na rozgrzanym oleju. Gdy się zarumienią przewracamy na drugą stronę. Posypujemy pikantnym gomasio (przepis \"Pikantno-ziołowe gomasio\") i rozbijamy jajka. Całość mieszamy i smażymy do momentu zcięcia się białka.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawy pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Idealna na śniadanko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    PIerwszy raz słyszę o \"gomasio\";p
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    świetna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    gomasio... nawet nie wiem jak smakuje;0 ale brzmi zachęcająco...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakby co na gomasio mam przepis w swojej księdze
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawa wersja jajecznicy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetna , kiedys wypróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !