Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Posypka do dekoracji deserów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 2 łyżki
cukier 1/2 szklanki
migdały 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Posypka do dekoracji deserów

Masło roztopić na patelni wsypać do niego cukier i posiekane migdały, lekko zrumienić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 14.01.2011 09:51
Ciekawe
Damian19 01.12.2010 16:56
mi tez sie bardzo przyda! super przepis, dzieki za wstawke ;]
accee 30.11.2010 14:45
Piękne!!
Katarzyna/kate1980 26.11.2010 08:49
o muszę wykorzystać do moich pierniczków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak