Sposób przygotowania

Obrane ze skórki gruszki przekroić wzdłuż połowy, wydrążyć środki. Ananasy pokroić w drobną kostkę, orzechy posiekać, a jagody wymieszać z cukrem. Gruszki napełnić orzechami i owocami, zapiec w piekarniku. Lekko przestudzone ułożć na deserowym talerzu, udekorować lodami, owocami i polać sokiem z ananasów.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Fajny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Pychotka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super sprawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ten deser wydaje się być niezwykle apetyczny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !