Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

duszony dorsz z pomidorami i ziemniakami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 60 dag
cebula 3 szt
ziemniaki 6 szt
pomidory 4 szt
oliwa 3 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: duszony dorsz z pomidorami i ziemniakami

cebulę obierz, posiekaj i lekko zrumień na rozgrzanej oliwie, wymieszaj z obranymi i pokrojonym ziemniakami w plastry, smaż dalej, posyp solą i pieprzem. dodaj pokrojone pomidory(wcześniej je sparz aby zdjąć z nich skróke). filety rybne podziel na kawalki.
polej wodą i duś na małym ogniu. posyp natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 18.06.2011 23:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak